Zákaznická podpora 24/7

Naši operátoři jsou k dispozici nonstop a vždy Vám ochotně pomohou.


Technické problémy se stanicemi

+420 731 809 090

Služba, web a aplikace

+420 739 533 751

Domácí dobíjení přehledně v appce

V naší aplikaci E.ON Drive nově můžete mít i svou domácí dobíječku.   Jestli už nějakou dobu aplikaci užíváte, jistě víte, že je užitečným pomocníkem na cestách. Můžete si s její pomocí plánovat cestu v Čechách i v zahraničí. Snadno si nastavíte filtr pro stanice, které zrovna preferujete. Další užitečnou funkcí je i přehled o […]

V naší aplikaci E.ON Drive nově můžete mít i svou domácí dobíječku.

 

Jestli už nějakou dobu aplikaci užíváte, jistě víte, že je užitečným pomocníkem na cestách. Můžete si s její pomocí plánovat cestu v Čechách i v zahraničí. Snadno si nastavíte filtr pro stanice, které zrovna preferujete. Další užitečnou funkcí je i přehled o dosavadní spotřebě energie ve formě srozumitelných grafů a souhrnných ukazatelů.

 

 

Jelikož na vývoji aplikace neustále pracujeme, přidali jsme nově velmi žádanou možnost domácí dobíjecí stanice. Jste-li pravidelným uživatelem appky, jistě jste si již všimli nové záložky „Domů“ ve spodní liště. Je důležité říci, že je možné přidat jen stanici dodanou od E.ON Drive a pouze v kombinaci se službou Online dobíječka, která fyzické osoby vyjde na 123 Kč měsíčně.

Jakmile vám stanici přidáme do appky, posunute svůj přehled o dobíjení na další úroveň. V souhrnu uvidíte jasná data o spotřebované energii doma a ve veřejné síti. Svou dobíječku můžete pomocí aplikace rovněž i ovládat, stejně jako jste zvyklí z běžného používání veřejných stanic.

Možnosti takové domácí dobíječky vynikají při používání služebního elektromobilu. Všechna data o spotřebované energii se totiž sbíhají na jednom místě. Ekosystém veřejného, firemního a domácího dobíjení je tak kompletní.

Máte-li zájem o bližší informace, ozvěte se nám skrze formulář níže nebo se spojte s našimi obchodními zástupci.

 

 

 

 

Sdílet článek

Aktuálně ze světa elektromobility

27 dobíjecích stanic pro SVJ Sakura

27 dobíjecích stanic pro SVJ Sakura

Číst dále
Oslavujeme 5 let a srovnáváme ceny UFC s DC

Oslavujeme 5 let a srovnáváme ceny UFC s DC

Číst dále
Dotace na elektromobil pro vaše podnikání a 10.000 Kč k tomu

Dotace na elektromobil pro vaše podnikání a 10.000 Kč k tomu

Číst dále
Domácí dobíjení přehledně v appce

Domácí dobíjení přehledně v appce

Číst dále
Background